Matematikportalen er et spændende interaktivt materiale, der bygger på det velkendte system Gyldendals Gymnasiematematik. Teksterne er organiseret i forløb der dækker B- og A-niveau samt grundforløbet.

Du får solidt fagligt indhold i et fleksibelt format, der giver dig frihed til at plukke og sammensætte undervisningen på din egen måde. Det faglige indhold er understøttet af digitale ressourcer som interaktive eksempler, videobeviser, selvrettende quizzer m.m.

  • Faglig kvalitet: Indholdet er udviklet af dygtige undervisere og fagpersoner

  • Fleksibilitet: Du kan sammensætte din undervisning med udgangspunkt i portalens mange ressourcer og skabe differentieret undervisning

  • Masser af øvelser og opgaver samt facitlister

  • Gratis CAS-værktøj

  • Responsivt design, der virker på pc, mac, tablet og smartphone

I menuen til venstre kan du læse mere om abonnement og hvordan du får gratis prøveadgang til portalen. Har du spørgsmål eller vil du gerne have et tilbud der passer lige netop til din skole, skal du altid være velkommen til at kontakte os

Matematikportalen vil ikke blive tilpasset 2017-læreplanerne. I stedet kan du benytte "G - i-bog" "B1 - i-bog" eller "A1 - i-bog", der begge er tilpasset 2017-læreplanerne på hhv. B- og A-niveau.